ADDRESS

Ameland 23
1967 EB Heemskerk

PHONE

06-46623093

Voedingsadviezen

Voeding is heel persoonlijk, want wat voor de één gezond is, kan voor de ander een verkeerde lichamelijke reactie opleveren. Binnen het traject heb ik hier dan ook uitgebreid aandacht voor.

‘Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’ 

-Hippocrates-

Deze stelling van Hippocrates citeer ik niet voor niets. Voor een groot deel is hoe wij ons voelen afhankelijk van onze voeding. Er zijn immers vaak redenen waarom ons lichaam naar bepaalde voeding vraagt. Uit balans zijn of het hebben van klachten is dan ook een (nood)oplossing van het lichaam.

Oerslankcoach
Hoe zit het nu precies met voeding? Alle tegenstrijdige adviezen kunnen je in verwarring brengen. Het lijkt eenvoudig: gezond eten, meer bewegen en minder stress. Iedereen is anders en reageert anders op voeding. Als Oerslankcoach help ik je met advies op maat, op basis van het oervoeding principe van Yvonne van Stigt.

Detoxconsulent
Als detox consulent help ik je om je lichaam op een veilige manier te ontdoen van gifstoffen. Een detoxkuur ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam om toxische stoffen op te ruimen. Ons lichaam wordt constant blootgesteld aan gifstoffen. Daarbij kunt je denken aan stoffen die van nature niet in onze voeding thuis horen en chemicaliën uit cosmetica, huishoudelijke producten en geneesmiddelen. Ook stress zorgt voor een permanente druk op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Door middel van een detoxkuur wordt het lichaam intern gereinigd van gifstoffen. Dit dient op een verantwoorde manier te gebeuren omdat het een grote impact heeft op het lichaam. Door middel van een anamnese vooraf aan de kuur reik ik u de juiste detox methode aan, want ieder mens is immers anders.   

Deze werkvorm valt onder het natuurgerichte principe voeding.