ADDRESS

Ameland 23
1967 EB Heemskerk

PHONE

06-46623093

Voetreflex

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door middel van voetreflex behandelingen worden bepaalde reflexzones op de voeten behandeld waardoor de doorbloeding, energiedoorstroming en de energie doorstroming het zelfgenezend vermogen stimuleert. Dit leidt tot een betere gezondheid, ontspanning en vitaliteit.

Klachten zijn altijd signalen dat er iets in het lichaam uit balans is.

Voetreflex kan onder andere bijdrage aan:
– ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk (beter slapen)
– ondersteunend, verlichtend bij chronische klachten (ziekten)
– verlichting bij pijn (accuut of chronisch) rugklachten, darmklachten, hoofdpijnklachten, schouderklachten
– werkt ontgiftend
– werkt algemeen ondersteunend en ook preventief
– werkt stressverlagend

Daarnaast kan de behandeling ingezet worden bij hormonale klachten, zoals menstruatie of overgangsklachten.

In de voeten komen alle energiebanen van uw lichaamsdelen en organen samen. Wanneer een orgaan of lichaamsdeel niet goed werkt, kan zich dit weerspiegelen in de voeten. Een pijnlijke plek in de voet ontstaat wanneer de doorstroming van de energie wordt geblokkeerd. Vervolgens zal het bloed en lymfevocht minder gaan stromen, waardoor afvalstoffen moeilijker kunnen worden afgevoerd. Tijdens een voetreflexzone massage worden de punten in de voeten, die overeenkomen met de klacht, gemasseerd. De afvalstoffen worden afgevoerd.

Ook kunnen de behandelingen preventief worden ingezet, voor het behoud van een goede gezondheid en een rustiger leven. U bent van harte welkom om zelf te komen ervaren wat de behandeling voor u zou kunnen betekenen.