ADDRESS

Ameland 23
1967 EB Heemskerk

PHONE

06-46623093

Meer over mij

Mijn naam is Corina Brand. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Voordat ik mijn eigen praktijk begon ben ik als verantwoordelijk verzorgende werkzaam geweest in een verpleeghuis van 1991 tot 2013.Ā Vanaf 2010 heb ik een eigen praktijk in Beverwijk.

In onze maatschappij zijn de verwachtingen die wij aan onszelf en anderen stellen vaak erg hoog. Er blijft weinig tijd over voor beleving van ons gevoel. Dit kan tot gevolg hebben dat mensen uit evenwicht raken. Daardoor kunnen uiteenlopende klachten ontstaan, zowel op mentaal als fysiek niveau.

Mijn missie is dan ook dat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om fysiek en mentaal weer in balans te komen, zodat jij weer vol energie je leven kunt leiden zoals jij dit wilt.

Het bekijken van klachten met een holistische visie spreekt mij erg aan. Een holistische visie betekent dat ik naar het geheel kijk en niet alleen naar de fysieke klacht. Mijn doel is om tijdens een behandeling het zelf herstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, zodat er rust en ruimte is om inzichten te verkrijgen. Vanuit de inzichten kun je dan nieuwe keuzes maken die zorgen voor jouw nieuwe balans.

Als BATC therapeut werk ik aan de hand van de vijf natuurgerichte principes energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Daarnaast ben ik HBO geschoold en vergroot ik mijn kennis door jaarlijks bij- en nascholing te volgen.

Mijn opleidingen

Oerslank coach

Orthomoleculair epigenetisch Therapeut

U kunt mij ook vinden op facebook. Als u mij daar leuk vind, volgt u alles

HBO massagetherapeut – Leffelaar Opleidingen
NESPG gediplomeerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.